Incarcare freon

Ai probleme cu sistemul de climatizare al masinii?

Incarcarea instalatiei cu freon auto se face numai dupa testarea acesteia, ajutandu-ne de un aparat de ultima generatie care nu numai incarca cu freon auto, dar si curata si testeaza instalatia cu freon, cautand in acest fel orice urma de scurgere sau de rasuflare a instalatiei cu freon.
Acest aparat detecteaza automat cantitatea necesara de freon pentru fiecare marca si model auto in parte, cantitatea necesara de ulei pentru compresorul instalatiei de climatizare si le incarca pe amandoua automat.

Foarte important de stiut este ca incarcarea cu freon TREBUIE facuta numai cu un aparat profesional, care stie exact cata cantitate de freon auto este necesar pentru fiecare model auto in parte.

 

Se recomanda a se efectua o verificare si o incarcare cu freon auto cel mult o data la 2 ani, ajutand in acest fel la pastrarea calitatii instalatiei de climatizare.

 

 

PRETURI

Pentru incarcarea instalatiei cu freon pretul manoperei este de 60 RON.

Acest pret nu include uleiul si agentul de racire care se completeaza, pretul acestuia fiind de 20 RON / 100g.

 

De ex: capacitatea instalatiei de climatizare a unui autoturism Dacia Logan este de 750g. Daca masina dvs. mai are in instalatie decat 300g, trebuie completat cu 450g freon. La un calcul matematic simplu, 450g x 20 lei / 100g = 90 lei + 60 lei manopera; TOTAL: 150 lei

Email: office@domauto.ro

Tel: 0765.922.221

Tel: 021.252.19.91

Luni - Vineri: 8:00 - 17:00

Sambata: Inchis

Duminica: Inchis

Sos. Electronicii nr. 21 - 23 sector 2, Bucuresti (Zona Bucur Obor / Kaufland Colentina)